Acasă Contact
Scris este: "Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu" Matei IV, 4
 
 
   
   
 
             
   

Donaţii pentru Sfânta biserică

În vederea realizării proiectelor din cadrul parohiei suntem împreună ostenitori cu credincioşii parohiei noastre, dar dacă doriţi să oferiţi ajutorul dumneavoastră, o puteţi face, trimiţând ajutoare băneşti  care pot fi expediate în contul nostru prin virament sau  mandat poştal, trimiţând la adresa parohiei  sau pe e-mail copia actului doveditor.
Pentru ajutoarele in materiale sau de alta natura va rugam sa luaţi legătura cu unul dintre preoţii slujitori ai bisericii.

DIRECTIONAŢI 2% DIN IMPOZITUL DUMNEAVOASTRĂ PE VENIT CĂTRE PAROHIA NOASTRĂ !

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcţioneze doi la sută din impozitul pe veniturile obţinute în anul precedent către o entitate nonprofit.
Aceasta opţiune nu vă costă nimic!
Dacă nu o folosiţi, suma respectivă rămâne statului.
Direcţionând această sumă către Parohia Sfânta Treime din Piteşti, sprijiniţi desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor de cult, a activităţilor culturale şi social filantropice, sprijiniţi ajutorarea persoanelor cu o situaţie socială precară, sau a familiilor cu mulţi copii din parohie.
Puteţi direcţiona cei 2% din impozit astfel:
Daca sunteţi salariat(ă): Descărcaţi
formularul 230 ("Cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual"), tipăriţi-l, completaţi-l şi semnaţi-l. Nu este necesar să indicaţi suma care o direcţionaţi către Parohia noastră, această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dvs. Pe acest formular 230 sunt trecute deja datele care indică Parohia ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de dvs.
Dacă aveţi deja formularul de altundeva, vă rugăm să-l completaţi cu datele următoare:

Denumire entitate nonprofit: Parohia Sfânta Treime
Cod de identificare fiscală : 5928799
Cont bancar (IBAN): RO 45CECEAG0136RON0170392 - CEC Bank, Sucursala Pitești

Atenţie! Formularul 230 completat şi semnat de dvs. nu mai este nevoie să-l depuneţi personal la Administraţia Financiară, ci luaţi-l cu dumneavoastră duminica viitoare când veniţi la biserică şi îl lăsaţi unuia dintre preoţi. Le vom depune noi pe toate odată.
Nu uitaţi! Data limită pentru depunerea formularelor este 15 mai.
Agenţii economici vor completa declaraţia pe venit anuală şi/sau trimestrială, specificând destinaţia a 2% din impozit către Parohia Sfânta Treime. Această sumă nu înseamnă sponsorizare şi nu necesită semnarea unui contract cu Parohia!
Este bine să ne informaţi prin email despre depunerea formularul 230 la sfantatreime_pit@yahoo.com pentru a urmări transferul bancar de la Administraţia Financiară.
Mulţumim persoanelor care au direcţionat în anul trecut către Parohia Sfânta Treime cei 2% din impozitul lor pe venit. Dumnezeu să vă răsplătească înmiit binele făcut!

Formularul 230 completat cu datele parohiei îl găsiţi şi la Biserică

Amănunte şi pe www.doilasuta.ro

 
               
Acasă | Istoric | Sfânta Treime | PreoţiProiecteFotoArticole | Donaţii | Legături | Contact
© 2009 Parohia Sfânta Treime Piteşti. webmaster: Pr. Octavian Duminică tavydum@gmail.com